Nieuws

Ons nieuws

Blijf betrokken rondom KB. Alles over ons prachtige familiebedrijf wordt belicht en onder de aandacht gebracht.

  • Alles
  • Klantverhalen
  • Over KB

Bronboringen met slimme oplossing voor watertransport

Pascal en Arjan werken samen aan een idee voor efficienter watertransport bij bronboringen.

Gert Koelewijn, nieuwe operationeel directeur bij KB Groep

Per 1 oktober 2021 is Gert Koelewijn gestart als operationeel directeur bij Koelewijn Bronbemaling B.V. Gert: “Het begin van een mooie nieuwe uitdaging! Een ambitieus familiebedrijf waar we gaan werken aan complete duurzame bodemenergiesystemen.”

Klant aan het woord, Knipscheer Infrastructuur

Knipscheer doet alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. De dochterbedrijven verzorgen het infrastructureel schoonmaakwerk en alle voorkomende werkzaamheden rondom het spoor.

Interview met Peter Koelewijn

Peter Koelewijn kwam in 1952 in het bedrijf van zijn vader Lammert werken, samen met zijn broer Piet. Vlak voor het overlijden van hun vader in 1987 namen ze het bedrijf over. Nog steeds is Peter elke dag te vinden bij Koelewijn Bronbemaling. Wanneer hij over ‘zijn tijd’ vertelt, beginnen zijn ogen te stralen. Van enthousiasme en van trots.

Klant aan het woord, Mourik Infra BV

Mourik Infra BV is één van de grotere zelfstandig familiebedrijven van Nederland. Een wereldspeler en familiebedrijf in één. Het bedrijf werd in de jaren 20 van de vorige eeuw opgericht door de gebroeders Mourik en draagt nog steeds hun naam.

Benjamin en Pascal, broers op pad

Pascal en Benjamin Koelewijn, de zonen van, hebben beide grote plannen. Tussen de twee broers zit 16 maanden leeftijdsverschil. De één is meer een denker, de ander een doener. Wat ze samen delen? De liefde voor het vak bronbemaling.

Lancering van ons 75 jarige jubileum magazine

Wij zijn super blij met ons magazine dat is uitgebracht ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan. In dit magazine blikken we terug naar het verleden, kijken we naar het heden – waarvoor we elke dag dankbaar zijn – én nemen we je mee naar de toekomst.

Klant aan het woord, Hommema Kathodische Bescherming

Hommema is van oorsprong een Fries familiebedrijf, opgericht in 1825. Het bedrijf is gespecialiseerd in aarding en bliksembeveiligingssystemen. In 1966 is het bedrijf verhuisd naar het centraler gelegen Wijk bij Duurstede.

Onze gloednieuwe website is online

Trots! Dat zijn wij op onze nieuwe website welke de afgelopen maanden is gerealiseerd. Hiermee kunnen wij onze huidige en toekomstige opdrachtgevers een uniek inkijkje geven binnen Koelewijn Bronbemaling.

Werken bij KB

Om in de toekomst succesvol te blijven, zoeken we nieuwe collega’s die met beide benen in en op de grond willen bouwen aan de wereld van morgen.

Wij hebben jou veel te bieden, zoals een inspirerende omgeving en volop mogelijkheden om jezelf te bijven ontwikkelen. Doe je mee?