Klant aan het woord, Mourik Infra BV

Klant Mourik Infra BV

Klant aan het woord, Mourik Infra BV

Mourik Infra BV is één van de grotere zelfstandig familiebedrijven van Nederland. Een wereldspeler en familiebedrijf in één. Het bedrijf werd in de jaren 20 van de vorige eeuw opgericht door de gebroeders Mourik en draagt nog steeds hun naam.

Al meer dan 30 jaar klant

Mourik staat voor een gezond rendement, continuïteit, veilig werken en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Innovatiekracht, ondernemerszin, hardwerkende, competente en betrokken medewerkers maken Mourik tot een toekomstgericht bedrijf. Onderdeel Mourik Infra is een betrouwbare partner voor infrastructurele projecten zoals grond en grondwatersaneringen en civiele werken.

‘De klant is nog koning bij KB’
Harry van der Salm

De klant is nog koning bij KB

Regiomanager Harry van der Salm is al dertig jaar werkzaam bij Mourik Infra. “Toen ik bij Mourik kwam werken, deden we al zaken met Peter en Piet van Koelewijn Bronbemaling. Wat een goed duo waren zij! De jaren erna zijn we zaken blijven doen met Koelewijn Bronbemaling en later hebben we dat voortgezet met opvolger Jouke.” Voor alle grondwaterproblemen en -vraagstukken, ben je bij Koelewijn Bronbemaling aan het juiste adres. Ze geven goede bemalingsadviezen en leveren kwaliteit. Je wordt als klant echt geholpen en dat voelt goed. KB heeft goede medewerkers, materiaal en materieel. Het is een mooi familiebedrijf waar je als klant nog echt koning bent. Zij zijn niet de goedkoopste, maar bereiken wel de beste resultaten.

Direct in contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.