Bronboring

Ervaren boormeesters

Onze boringen worden uitgevoerd voor verschillende doelen, zoals de aanleg van beregening,- of sprinklerinstallaties, brand- of waterbronnen, aardingen of kathodische bescherming, bodemsanering en bodemenergiesystemen en WKO’s. Door onze kennis en jarenlange ervaring beschikken we over alle benodigde certificaten om een breed spectrum aan boringen te kunnen en mogen uitvoeren. Daarnaast mogen wij in eigen huis WKO’s of bodemenergiesystemen ontwerpen en engineeren.

De top 5 van Nederland

KB-Groep beschikt over een groot assortiment eigen boorwagens. Met onze kleine boorwagen komen wij op lastige bereikbare locaties, en met onze ‘zware jongens’ kunnen we spoelboren tot meer dan 300 meter diepte of zuigboren met een diameter tot 1000mm. Dankzij ons machinepark kunnen we eenvoudig opschalen en realiseren we grote nieuwbouwprojecten binnen enkele weken tijd voor de grote bouwers in Nederland.

Bronboring

Bronboring nodig? Neem gerust contact met ons op.

Champions League

Met een tiental boorwagens zetten wij vol in op de duurzame energietransitie die door de overheid geïnitieerd is, met als doel om alle woningen in 2050 van het gas te hebben. KB-Groep wil meedoen op Champions League niveau en heeft haar hele dienstverlening daar op afgestemd. Wij investeren in langetermijnrelaties, en met onze flexibele en oplossingsgerichte instelling komen opdrachtgevers steeds bij ons terug.

Groot werkgebied

Op basis van onze ervaring en omdat we door heel Nederland (incl. de Waddeneilanden) actief zijn hebben we een schat aan informatie over bodemopbouw en lokale problematieken (spanningswater, brak water, boorrestricties, vervuiling), maar we weten ook goed de weg als het gaat om wetgeving en praktische vereisten. Onze hele filosofie is er op gericht om onze opdrachtgever te ontzorgen en wij zijn pas tevreden als onze opdrachtgever dat is.

Bronboring nodig?

Of andere vragen over onze dienstverlening?