Klant aan het woord, Knipscheer Infrastructuur

Knipscheer infrastructuur klantverhaal

Klant aan het woord, Knipscheer Infrastructuur

Ooit was Jan Knipscheer bedrijfsleider bij Van de Wiel. In 1980 besloot hij voor zichzelf te beginnen en richtte hij samen met zijn vrouw Joke, Knipscheer infrastructuur op. Samen met werknemer Gerrit van der Meulen blikken ze terug.

Al klant sinds 1980

Knipscheer doet alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van grond-, weg- en (water)bouwkundige werken en civiele betonbouw. De dochterbedrijven verzorgen het infrastructureel schoonmaakwerk en alle voorkomende werkzaamheden rondom het spoor.

Jan Knipscheer werkt al vanaf de start van zijn bedrijf samen met Koelewijn Bronbemaling. De huidige directeur René Knipscheer – inmiddels alweer twintig jaar – heeft die samenwerking voortgezet.

'Koelewijn Bronbemaling ziet geen problemen, maar denken altijd in oplossingen'
Jan Knipscheer

Als we KB bellen, dan komt het goed

Jan Knipscheer: “Als jonge uitvoerder weet ik nog dat Peter en Piet Koelewijn (vorige eigenaren) altijd zelf kwamen naar een project. Bikkels van kerels waren het, met grote laarzen aan. Mouwen opstropen, in de modder en ertegen aan. Net zo lang tot de bronbemaling stond en er een goed gevoel was dat het zou gaan werken. Jouke is uit hetzelfde hout gesneden: ziet geen problemen, bedenkt altijd oplossingen, en is ook nog eens heel plezierig in de omgang.”

“Samen met KB hebben we aan vele mooie projecten mogen werken, zoals bronbemaling Bloemenzoom, Tarpan Swifterbant, de Gilden Dronten en de haven Pegasus in Zeewolde. Het is slechts een greep uit de vele, vele projecten. Bij KB weten ze gewoon wat ze moeten doen om de werkplek voor ons droog te maken en te houden. Als we KB bellen, dan komt het goed. We hopen dan ook dat er nog vele klussen mogen volgen!”

Direct in contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.