Gert Koelewijn, nieuwe operationeel directeur bij KB Groep

Operationeel directeur Koelewijn Bronbemalingen

Gert Koelewijn, nieuwe operationeel directeur bij KB Groep

Per 1 oktober 2021 is Gert Koelewijn gestart als operationeel directeur bij Koelewijn Bronbemaling B.V. Gert: “Het begin van een mooie nieuwe uitdaging! Een ambitieus familiebedrijf waar we gaan werken aan complete duurzame bodemenergiesystemen.”

Nieuwe kracht bij KB Groep
Sinds 1 oktober hebben wij Gert Koelewijn met vol enthousiasme mogen verwelkomen binnen de KB Groep. Gert zal de rol als operationeel directeur op zich nemen en is daarmee verantwoordelijk voor al het operationele beleid binnen de KB Groep.

Gert werkte de afgelopen 20 jaar bij HEMUBO en Wolter & Dros. De afgelopen 4 jaar was hij werkzaam als hoofd werkvoorbereider en bedrijfsleider binnen HEMUBO. Op LinkedIn schrijft hij:

“Afgelopen vrijdag was het zover mijn laatste werkdag bij HEMUBO (afdeling HMB W-Techniek). Met veel plezier en TROTS kijk ik terug op wat we hebben neergezet de afgelopen jaren, een stevig fundament voor de afdeling Nieuwbouw. Ik heb er alle vertrouwen in dat HMB W-Techniek samen met Hillen & Roosen, HEMUBO E-Techniek en Kennemer Beton klaar zijn voor toekomst!

Bedankt directie, collega’s van HEMUBO en alle relaties voor de prettige samenwerking!

Per 1 oktober 2021 zal ik starten als operationeel directeur bij Koelewijn Bronbemaling B.V. te Bunschoten Spakenburg het begin van een mooie nieuwe uitdaging! Een ambitieus familiebedrijf waar we gaan werken aan complete duurzame bodemenergiesystemen.”

Wij wensen Gert succesvolle jaren toe!

Operationeel directeur Koelewijn Bronbemalingen

Direct in contact

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem contact met ons op, wij komen zo snel mogelijk bij je terug.